Обучение в Arina Lessons

Arina Lessons предлага курсове по английски език, които са съобразени с потребностите и индивидуалните желания на всеки ученик или кандидат ученик на школата. Материалната база позволява обучение в малки групи, където под формата на разговори, симулиране на различни ситуации от ежедневната работна/ училищна/ семейна/ приятелска среда, на изучаващите езика се предоставят ефективни, разнообразни и образователни програми, които спомагат за максималното подобряване на писмените и комуникативни умения. Освен това Arina Lessons дава възможност на работещи хора и студенти да съобразят личната си програма с тази на учебните планове в школата и да изберат индивидуални курсове по английски език. Индивидуалното обучение протича спрямо възможностите на всеки записал се в съответното ниво и програмата се разработва на база лични умения и знания.

Arina Lessons предлага курсове по английски език за работещи и студенти, кандидат студентитинейджъри, ученици между 1-ви и 5-ти клас и деца в предучилищна възраст.

We surprise

През месеците Юни и Септември се организират дву-седмични супер интензивни курсове по английски за всяка възраст и всяко ниво. Целта на този вид занимания са да помогнат на учениците да преговорят материала от миналата учебна година и да се подготвят за следващата. През лятото децата се отдават на цялостна почивка, едва успяват да прочетат книгите от списъка в училище и често забравят да отворят учебниците по английски език. Затова в рамките на 24 учебни часа, ние в Arina Lessons подготвяме учениците си с цел мотивация и лично удоволствие. Всички са щастливи, когато се убедят че знаят повече от колко си мислят че знаят.

През цялата учебна година, включително месеците Юни и Септември Arina Lessons предлага подобни супер интензивни курсове по английски и за възрастни. При тях програмата и материалите се подбират спрямо личните цели на клиентите (подготовка за интервю за работа или виза, бърз разговорен английски за пътуващи в чужбина, преговор на граматика за записване в следващо ниво и др.).

We have fun

Курсове по английски език – в Arina Lessons те са синоним и на забавление, защото ние не подминаваме празниците. В учебните планове са заложени така наречените Festival Lessons.

Очакваме празниците с нетърпение и се забавляваме всеки месец. На английски език децата се запознават с някои основни моменти от историята на България.

  • 22 Септември – Ден на Независимостта
  • 1 Ноември – Ден на народните будители
  • 18/19 Февруари – Обесването на Васил Левски
  • 3 Март – Освобождението на България
  • 20 Април – Априлското въстание

В школата цари невероятно оживление през седмицата на Вси Светии или както англичаните го наричат Halloween. Денят на благодарността, Никулден, Коледа, Великден и Свети Валентин са предварително заложени като Party Weeks.

We do

Най-малките ни ученици са само на 6 годинки, но смело крачат из забавните учебници и книжки, подбрани специално за детските нива.

Преподавателите се стремят да не използват български език по време на уроците и в комуникацията си с курсистите. По този начин децата от малки свикват да мислят на английски и се стремят към подбор и употреба на възможно повече думи и изрази. Целта ни е да им помогнем да заобичат езика и да свикнат да говорят, пишат, слушат и четат на него.

Жадни за знания и приключения малчуганите с удоволствие се включват в ролеви игри при изучаването на „Красавицата и звяра“, „Пепеляшка“, „Пинокио“, „ Алиса в страната на чудесата“, „Магьосникът от Оз“. По – големите ученици пишат проекти върху сериозни заглавия като „Чичо Томовата Колиба“, „Ромео и Жулиета“, „Троя“ и много, много други.

We start

Курсове по английски език в Arina Lessons – започват на 01 Октомври и приключват на 31 Май. Продължителността на часовете се определя спрямо нивото и възрастта на учениците. Един учебен час е равен на 45 минути.

We have