Нови групи по английски език в Овча Купел

Sep 29, 2020

На 5ти Октомври в школа Овча Купел започват нови групи по английски език. Предвид обстоятелствата около COVID19 и мерките, които са препоръчани, ние сме заинтересовани да се грижим за вашата безопасност и спокойствие.  В просторните ни и светли класни стаи ще посрещаме не повече от 5 деца по едно и също време. Групите за възрастни ( над 18г) са също с ограничен брой присъстващи – до 4ма.

Какво предлагаме?

Курсове за най – малките 4-6 год.

Защо децата трябва да започнат да изучават чужд език в най- ранна възраст?

Продължителност – 5ти Октомври 2020 – 10ти Юни2021

 За деца в предучилищна възраст 5-6 год. Обучението е изцяло на английски,защото процесът на учене на език върви едновременно  с развитието на слуха и малките деца подсъзнателно запаметяват ритмиката и мелодията на всяка нова дума. Към естествената гъвкавост и лекота на паметта за езиковите структури се прибавя и развитието на говора и произношението. След 6тата година в повечето случаи децата доста се затрудняват в правилното произнасяне на звукове, които не присъстват в родния език – а оттам намалява и възможността за научаване на чужд език без акцент.  Затова препоръчваме  процесът на учене на чужд език да започне минимум три години преди децата да станат първокласници.

Курсове на половин цена – първокласници

За учебната 2020/2021г. Arina Lessons ще зарадва своите клиенти с неустоими предложения за първокласници, безплатни учебници и до 50% отстъпки от цените за годишно обучение..

Курсове за деца в 2ри и 3ти клас

Продължителност – 5ти Октомври 2020 – 10ти Юни2021

Посещения – 2 пъти седмично по 60 минути

 Обучението е подходящо за деца които ще надграждат знанията си по английски език. Изграждат се умения за самостоятелност в ученето и писането на чуждия език. По време на курса залагаме в програмата прочитане на допълнителни книжки, приказки, интересни истории на английски език. Обогатяваме лексиката за съответното ниво и се опитваме да научим децата да заобичат литературата.

Английски за 4ти,5ти, 6ти клас

Продължителност – 5ти Октомври 2020 – 10ти Юни2021

Посещения – 2 пъти седмично по 70 минути

Материалът започва леко и постепенно да става по труден, но за сметка на това нашите учители умеят да го предадът по интересен и запомнящ се начин. Граматиката, утвърждаването на миналите времена, запознанството с бъдещите времена – всичко това е голямо предизвикателство. В школа Arina Lessons всеки курсист е участник в ежедневни приключения. Надгражда се лексиката и се създават възможности за реална комуникация. Относно писменото владеене на езика – пишат се по дълги текстове по предварително разработени планове. Преподавателите непрекъснато насърчават децата да развиват своето въображение и креативност.