Зa Arina lessons

Arina Lessons се стреми да покаже, че научаването на чужд език може да бъде преди всичко много забавно. Децата учат най-лесно чрез игра, а защо не и възрастните. Гарантираме усмивки не само по време на учене, но и когато сами се убедите в постигнатите резултати. Нашата методика е подбрана така, че да улесни потребителите, да им покаже разнообразни учебни шаблони, да формира разпределение на образователните елементи в един урок като текст, граматика, тълковен речник и чрез тях да изгради трайни, основни и градивни знания.

Мисията ни е да развием уменията за слушане,четене, писане и говорене у нашите курсисти, да ги мотивираме в използването на езика и четенето на английска литература като по този начин ги подготвим за едно по-различно ежедневие. Целта ни е да предложим максимален брой текстове и упражнения, игри и кръстословици, с помощта на които да се развият реални и утвърдени езикови знания.

Предлага различни методи за обучение in English

Английски език за начинаещи и напреднали – курсове, групово обучение, индивидуално обучение, преводи, подготовка за интервю за работа

Осигурява обучение по утвърдени учебни системи

Разкрива огромен брой online упражнения по английски език

Гарантира ефективно научаване и прилагане на grammar

Създава възможности за обогатяване на vocabulary

Проверява Вашите знания чрез  тестове, проекти, crosswords and games

Систематизира уникални и fun текстове

Мотивира потребителите към постигане на real knowledge

Събужда желание за четене на художествена литературa in a foreign language

Насочва поглед към културни things and events от по света и у нас

Нашето мото е: „Аз знам, че ти можеш!“ Ето защо основна задача на Arina Lessons е да систематизира индивидуалните способности на своите ученици, да им покаже интересни и нови идеи за учене.

Чрез организирана писмена кореспонденция с англоговорящи, желаещите имат възможност сами да проверяват своя езиков прогрес.

Не се колебайте, раздвижете мисленето си и сърфирайте с нас!